Wednesday, 23 May 2012

Need Someone To Love

Huh , tajuk tak boleh blaaa kan :D . Haha , sebenarnya , aku perlukan seseorang untuk dicintai *wooo* . Aku pun manusia biasa jugak nak dicintai dan dicintai*ayattt* . Tapi aku rasa memang tak sesuai lagi untuk aku "go on" , even parents aku tak halang :) , tapiiiiiiiii ? Yeah , aku ? Siapa aku kan , kalau nak bandingkan dengan korang yang h0t , & cun tu >< , tapi aku bersyukur je , "at least" aku ada jugak rupanya kan :) . Oke berbalik kepada cerita tu >< , aku memang perlukan seseorang sekarang #aku memang tak serik#  , even sebelum nie , aku pernah dikecewakan sebanyak 2 kali *baru 2 kali kan* . Bukan apa , nak kata semua mmbe-II aku , ada c0uple masing-II , nak kata selalu story kat aku :P , actually , jelous tahap hape tah :D . |C*I*N*T*A| , tolong baik untuk aku , memang selalu mmbe aku ckp pasal someone , aku buat tak tahu je >< tapi tu semua , bukan datang dari hati aku . Hati & perasaan aku , lain sebanarnya , aku nak sangat someone yang boleh pimpin aku :) , tapi ada ke ? Aku tak nak , la lelaki yang selalu ajak jumpa , bukan apa kan , mana tahu kalau-II terlanjur *melebih pulak* . | I*NEED*SOMEONE*TO*LOVE |