Sunday, 20 May 2012

Gadis Semasa


Ninie , suka gila , kat akak >< comelll macam saya kan :D *perasan kejap* . Ni lah , dinamakan "GADIS SEMASA" even pakai tudung tapi tetap tutup aurat . Ninie tak pernah combined colour macam nie , bole try kan :D . Akak pakai , macam nie memang cantik , sweet >< , comel . I will try it "-" .

Wing ~ Wing

For My Future Husband >< *LOL* Gatalnya Aku , haha . Kau ada ?

Ayat Sekarang

Boleh , percaya ker ? Dekat dihati ? Kalau "SETIA" la , kalau tak , tak jugak la :P

Gadis Semasa

Gadis Semasa , like me ? thanz-II , haha *nosense* 

Bila Cikgu Lelaki , atas STAGE

Bila Cikgu lelaki , menguasai stage , memang awesome la , ROCK beb , kau ada ? haha . Cikgu release tension kot :D , tapi memang gempak , siap main balin-II cap lagi , haha . 

Mr. Phillips

Mr . Phillips yang awesome :) , kau ada ? haha , act nie kami punya artis dari California tahu >< *gebang kejap* . 

SHG (^_^)

Sambutan Hari Guru :) , dimulakan dengan ucapan oleh Ketua Pelajar Kami @ PM . Abam HOT smart hari tu :D . Kau ada ??

Design ~ Design

Cantikkan . Kau ada ? haha , nie hasil kerja Muhammad Akmal b. Salman tau >< Awes0me kan , Abam HOT buat . Kalau menag boleh pergi makan dengan Akak @ Ainan Tasnemm .

Not At All ~~

Bila , mereka buat muka comelll , huhuhuhu :) . 

PM kami :)

Ni la , yang lagi sorang tu >< jalan je kerje die , so pic pown ta teragak :) . Dia ketua Pelajar Tau :D , nama dia Muhammad Akmal b. Salman .

Hilang sorang lagi :/

Kawan lelaki aku , kau ade ? haha , ayat sama jekan ~ actually ada lagi sorang , tapi hilang pulak , so ada la 4 orang "mamat-II
" , Ninie sayang dieorang tau , kalau nak tahu , salah seorang dari dieorang pernah selamatkan Ninie dari lemas tau , >sweet ta< , haha btw kau ada ? Nama die orang , kalau pic atas tu , Mohd Azam b.Ali , Mohd Rashdan b.Rozi , Mohd Idham b., Nawi & Muhammad Fikri b. Khalidee :) , all SUPERMAN , kau ade ? Puan Hazidah binti. Mat Razali , guru BM yang paling sporting :) , tapi dia da pindah sebelum kami semua ambil SPM :( , tapi hidup perlu diteruskan >< CHAIYOK ~ CHAIYOK

My Friend :D

Ni kawan saya , dari kecil tau :) . Nama dia > Arija < , simple kan , macam saya :D *nak jugak* . Saya curi gambar dia tau *jahat* , haha >< hobi saya , curi pic orang @-@ , tak salah , kan ! Kau Ade ? Tahu korang baik , takkan buat macam saya , tapi ada saya kisah ? haha*kejam gila* ^^v

Budak Sekola (^_^)

Nama Saya la :D , Simple kan >< ~ Saya Masih Budak Sekola , tapi Lencana Sekola Saya Cantik kan >< , Korang ada ? Saya Tahu korang tak de , haha . jangan jelous tau . Saya bangga sekolah kat situ >< always in my mind :) . 
Bakal , Kakak Ipar :D , kau ada ? Aku ada . Nama dia , Nurul Wahidah binti. Mohd Zain

Kecewa ??

Kekecewaan Mengajar Kita Erti Kehidupan . Semua manusia merasai kekecewaan , kan >< termasuklah Ninie :( .

Bila Kami Happy


Bila Kami Happy ? Haha , itulah ayat yang sesuai bila , hari guru yang disambut pada minggu peperiksaan =,= . Kami enjoy , apabila pada tanggal 16 Mei , hari guru disambut , actually sedih :'( sebab tahun akhir & tahun nie paling gempak , tak pernah Ninie enjoyyy :( . Lepas penat memerah otak , jawab exam "time fo fun" , kejap je , (1) hari , esoknya , berjuang untuk masa depan . Ninie tengok , Cikgu semua happy , layan >< . Muka senua Happy , haha , Ninie pun layan >< . sebab cikgu pun stress juga sebenarnya , ingat tak penat ker jadi cikgu ? 
Yeah , sesungguhnya saya banyak pic akak cute nie >< , ade orang jelous dengan Ninie sebab asyik tukar Wallpeper Twitter :) ,haha . Kesian meyhh , siap die challenge Ninie untuk lawan die punye wallpaper tu , even memang die punya wallpaper cantik dari Ninie punya , tapi "ada aku kisah" :D , Ninie pown download pic akak cute nie banyak-II & buat wallpaper ,haha & die jelous :P . "Kau boleh , aku pun boleh"

Kakak Youtube :)

Siapa tak kenal kakak nie ? Angkat kaki anda , hahah >< Actually , Ninie suka gila kat akak nie , "Ainan Tasnemm" , dia comel sangat :) , Dalam Lappy & Fhone banyak pic kak Ainan :D . Suara akak yang best membuatkan Ninie nak selalu nyanyi lagu tu ~> AKU SUKA DIA<~ , yeah . 

Cinta ,Semua orang perlukan cinta :) , termasuklah aku , haha , sesungguhnya cinta memang dah dikurniakan , kadang-II cinta boleh mendatangkan impak yang besar kepada seseorang "cinta itu buta" memang sinonim dengan dunia kini .

Blog Yang Ke-4

Asalammualikum :) , hello alls ^^v

Actually , nie blog ke-4 Ninie tau :( , da banyak blog buat , tapi semua tak jadi >< , kenape pun entah , banyak pr0b agaknye :( , oke now . Masa yang agak sesuai untuk Ninie story pasal blog yang lain 1: blog yang pertama tu , bnyk story pasal hidup Ninie =,= . Nak katakan semua yang jadi Ninie story kat blog tu >< & blog yang ke-2 , lupe :D , haha . Blog yang ke-3 pulak story pasal s0me0ne that I love >< love ker ? Entah la kan , haha "cinta di tengah jalan je" actually >cinta monyet< monyet pown na bercinta kan , hahah , semua tu terjadi secara tak sengaja *mana boleh rancang* pertemuan yang tidak dirancang ^^V , Ninie memang suke gile kat die <suke smpi gile< oke , never mind ('-')  , kau hade ? Ninie tahu korang tade >< , oke senyum sikit (^_^) <sikit jela< tak bole lebih-II , :D