Tuesday, 29 May 2012

04 - 07 JUN

Ha ? Tarikh hape tu ? Erm sebenarnya tu date aku akan berada dekat Langkawi >< . Aku harap nie bukan catatan aku yang terakhir , mana tahu kan , ajal dan maut di tangan Allah . Aku akan berada disane , ats trip ngn mmbe-II & ckgu . So , aku harap aku enj0yyy , tapi bile fikir balik , boleh ker , aku tinggalkan parents aku ? Tapiiiiiii ??? Aku buat pilihan terburu-II . Aku harap , takan apa yang berlaku dekat sane . InsyaAllah

Gembira + Terharu

Terkejut bila die tibe-tibe IM aku . Bukan hape , aku gaduh kowt dengan die , tapi biase-II je . Tapi aku kalau dengan die , gaduh 1 hari , mahunye seminggu baru nak baik . Aku memang suke gaduh dengan die , tapi bile aku on FB pagi tadi , aku dpt 1 msg dari die , & die tulis sesuatu yg aku tak tahu kenapa aku ? apa yang aku dah buat untuk die ? Tapi hati aku nie , keras , so aku offchat dengan die , & tak eply pown , hati aku sakit weyhh ! Sakit sangat , aku rasa biar masa penentu segalannya . Aku rasa tak perlu dia ckp macam tu dekat aku , aku tak buat hape pown untuk die , tapi poelik kan die ? Entah la , sebab tu aku terharu la jugak :D . Susah nak baik cepat dengan die , mungkin die nak berbaik dengan aku kan , tapi hati aku keras untuk berbaik dengan die , so aku biarkan dulu . Aku akan tunggu masa yang sesuai untuk aku berbaik dengan die . Aku pernah cakap kat mmbe aku "kalau die gaduh dengan aku , aku nak tengok berapa lama die boleh buat macam tu dekat aku" , mmbe aku pown tahu , yang die selalu st0ry dekat aku , so macam aku story tadi , biar masa penentu segalanya .

Hati Yang Troubled

Aku , rasa tak tenteram , kadang-II rasa benci dia , kadang-II rinduuuuu >< . Tapi hati aku tak pandai menipu , kalau aku miss die . Even dia dengan aku hanya sebagai seorang sahabat , tapi aku nie kuat cemburu doe  . .  aku pown tak tahu kenapa dengan aku nie >< memang troubled gila la kan ! Memang die selalu sakitkan hati aku :( , kesian tak ? Tapi , kalau die boleh buat , aku pown boleh buat la ! Sekali die buat 3 kali aku balas , oke aku memang kejam . Tapi tu la hakikatnye , hati aku tak boleh nak berlembut sangat dengan die , sebab aku "sayang die" . Tapi die , memang selalu buat aku benci die  , mungkin die tak suka aku , oke aku faham :( , aku rele lepaskan die ! Die memang tak suke aku pown , sebab aku hanye perempuan biase , tak macam orang lain kan :) , tape aku faham .