Monday, 21 May 2012

Masih Ada Jarak Antara Kita (^_^)

Harap ada lagi , pasangan macam nie sekarang >< sweet je . Tapi aku rasa mana ada pasangan yang macam nie :/ , couple pown dah bole "kenyang 9 bulan" HARAM  tu , kalau nikah lain la , ni tak kawin tapi tak nikah *faham-II kan* . Aku harap aku kan jumpa lelaki macam nie :D *gal0kk* , tapi ada kowt >< *suke-II* . Sweet couple pown ada batasnya jugak kan , tak semestinya perlu berkepit 24-jam *hotakk*  , aku percaya kalau 24-jam berkepit nanti ada jugak "kenyang 9 bulan" tak dinafikan lah , statistik ada menyatakan bahawa kes pembuangan bayi , semakin meningkat saban tahun *nosense*. Lari topik :D , oke , haha , hanya peringatan untuk kita semua , kalau sweet couple pown ada batasnya kan :) , kita kena jaga adab kita >< "kenyang 9 bulan " tidak akan berlaku sebelum nikah oke . Adab sebagai manusia perlu dijaga , maruah tu penting . Oke sekian :) , C0ntengan saya yang tak seberapa .

Aku Hanya Gadis Biasa :P

Oke , hope it happen :) . Tapi tak mungkin akan ada lagi macam ni kan , sekarang lelaki lebih senang untuk mendapatkan apa yang dieorang nak ~ oke aku faham ~ 

Pelajar (^_^)

Aku ? Siapakah Aku , haha >< Aku dalam watak nie ialah Aznieza Binti Abu Bakar *ayat tak bole BLaaaa ..* . Ya , aku sebagai pelajar & anak *manja tau* , menggalas tanggungjawab yang besar , sbg pelajar dan anak :)  . Aku menjadi harapan keluarga untuk SPM *oke cuak* , kenapa aku menjadi harapan keluarga ? pelik kan >< tapi tulah Mak & Ayah aku cakap > buat elok-II , adeq harapan mak & ayah< *sekali lagi cuak* , oke aku faham (^_^) . Aku anak "last" , maksudnya anak b0ngsu > MANJA < kau ada ? haha , tapi manja-II aku pernah la jugak kena penampar ngn mak aku :D *aku memang degil* , actually dengan batang penyapu pown pernah sebab balik sekola , tak terus balik rumah >< aku lepak rumah kawan aku , so balik terus kena :D . Mak aku memang garang , tapi dia tetap mak aku :) , #sayang mak# . Ayah aku tak la segarang mak aku :D , aku memang rapat dengan ayah (^_^) , kadang orang panggil "anak ayah" , mana taknya , masa aku kecik-II dulu , kau selalu ikot ayah aku , pantang "start" motor .~ [da lari cerita] ~