Thursday, 7 June 2012

Dia Dah Berjaya Menitiskan Air Mata Aku :(

Trip ke langkawi bukan semua happy >< . Ninie tersentap bile nga happy kat "swiming pool" mandi dengan die . Die ade tanye , "kau berapa hari dah tak makan ubat ?" , ninie pelik mana die tahu ninie sakit ,mungkin die boleh tengok semue tu dekat muke or ape-II yang buat dia tahu semua pasal sakit ninie , ninie tanye kenape ? die cakp die da 2 hari tak "inject" tapi tak tergerak hati pown nak tanye die sakit ape . Tapi petang semalam ninie dapat tahu die ade penyakit **** ****** & ****** . Tapi ninie ingat tak serious , biase je . Tapi malam tadi , die dah buat ninie menangis sampai mate ninie bengkak :'( . Hanye Allah je yang tahu , perasaan ninie mase tu . Ninie  stay sebelah die , & die tak bercakap pown, die cume tulis text kat "fhone" die . First , die mintak maaf selame kenal dengan ninie , oke mule dah menangis , rase nak menjerit pown ade , sebab penyakit die dah teruk & memerrlukan "operation" . Air mate tak nak berhenti :'( , die bagi text lagi , die cakap seronok dapat kenal & dapat kawan dengan ninie . Oke , menangis lagi terukk , sebab first tade dialog kau & aku . Die panggil "awak" . Okeyy , makin terukk mate dah bengkak , mmbe tak nangis mulenye , die tengok ninie , terus die nangis :( . Tapi die tabah sangat . Semalam die marah ninie , sebab menangis :'( . Lepas turun untuk solat , naik semule & ninie "still" menangis , ninie nampak die , tengok ninie , tapi hati berat nak pandang wajah die :( . Mmbe ninie dah peluk ninie , dan tenagkan , sebab die ade pesan dekat mmbe ninie , jangan bagi ninie nangis sebab die tak nak tengok ninie nangis , ni jadi lepas azan isyak . Mungkin die still marah sebab menangis . Tapi hati ninie tak kuat untuk terime kenyataan . Sebelum balikk , semalam die buat lawak , tapi hati dah tak boleh nak terime semue tu :( . So , ninie diam je . Sebelum balik die say "bubye" dan Asalammualaikum , dan senyuman die . tapi hati berat nak lepaskan die . Harap Allah permudahkan semuanya .

Trip Ke Langkawi Penuh Dengan Kegirangan

Asaammualaikum , haii . Hari nie , ninie baru balik dari Langkawi , trip selame 4 hari , tapi sbnrnye dah terlebihh dan terlajak ke 5 hari , tapi tetap enj0yy . Pengalaman yang paling menyeronokkan la jugak , bile ninie dengan budak junior , meragkap bf mmbe ninie ,  ninie da anggp die adik ninie sendiri , die baik sangat dengan ninie . Dulu mule-II die couple denagn mmbe ninie , die tak mengaku :/ . Memang pelikkan , tapi abaikan . Ninie ade terbace "entry" dalam netb00k die , pasal gf die . Die ade cakap jangan bace nanti balik mesti "kecewe" takke pelik , bile die ckp mcm tu . Start malam tu , konon ninie tak nak layan die , tapi hati kuat nak dekat dengan die :) . Kami jalan same-II kat sane , best kalau die ade . Pengalaman yang best bile naik "cable car" dengan die :) .