Sunday, 20 May 2012

Blog Yang Ke-4

Asalammualikum :) , hello alls ^^v

Actually , nie blog ke-4 Ninie tau :( , da banyak blog buat , tapi semua tak jadi >< , kenape pun entah , banyak pr0b agaknye :( , oke now . Masa yang agak sesuai untuk Ninie story pasal blog yang lain 1: blog yang pertama tu , bnyk story pasal hidup Ninie =,= . Nak katakan semua yang jadi Ninie story kat blog tu >< & blog yang ke-2 , lupe :D , haha . Blog yang ke-3 pulak story pasal s0me0ne that I love >< love ker ? Entah la kan , haha "cinta di tengah jalan je" actually >cinta monyet< monyet pown na bercinta kan , hahah , semua tu terjadi secara tak sengaja *mana boleh rancang* pertemuan yang tidak dirancang ^^V , Ninie memang suke gile kat die <suke smpi gile< oke , never mind ('-')  , kau hade ? Ninie tahu korang tade >< , oke senyum sikit (^_^) <sikit jela< tak bole lebih-II , :D

No comments:

Post a Comment