Thursday, 7 June 2012

Dia Dah Berjaya Menitiskan Air Mata Aku :(

Trip ke langkawi bukan semua happy >< . Ninie tersentap bile nga happy kat "swiming pool" mandi dengan die . Die ade tanye , "kau berapa hari dah tak makan ubat ?" , ninie pelik mana die tahu ninie sakit ,mungkin die boleh tengok semue tu dekat muke or ape-II yang buat dia tahu semua pasal sakit ninie , ninie tanye kenape ? die cakp die da 2 hari tak "inject" tapi tak tergerak hati pown nak tanye die sakit ape . Tapi petang semalam ninie dapat tahu die ade penyakit **** ****** & ****** . Tapi ninie ingat tak serious , biase je . Tapi malam tadi , die dah buat ninie menangis sampai mate ninie bengkak :'( . Hanye Allah je yang tahu , perasaan ninie mase tu . Ninie  stay sebelah die , & die tak bercakap pown, die cume tulis text kat "fhone" die . First , die mintak maaf selame kenal dengan ninie , oke mule dah menangis , rase nak menjerit pown ade , sebab penyakit die dah teruk & memerrlukan "operation" . Air mate tak nak berhenti :'( , die bagi text lagi , die cakap seronok dapat kenal & dapat kawan dengan ninie . Oke , menangis lagi terukk , sebab first tade dialog kau & aku . Die panggil "awak" . Okeyy , makin terukk mate dah bengkak , mmbe tak nangis mulenye , die tengok ninie , terus die nangis :( . Tapi die tabah sangat . Semalam die marah ninie , sebab menangis :'( . Lepas turun untuk solat , naik semule & ninie "still" menangis , ninie nampak die , tengok ninie , tapi hati berat nak pandang wajah die :( . Mmbe ninie dah peluk ninie , dan tenagkan , sebab die ade pesan dekat mmbe ninie , jangan bagi ninie nangis sebab die tak nak tengok ninie nangis , ni jadi lepas azan isyak . Mungkin die still marah sebab menangis . Tapi hati ninie tak kuat untuk terime kenyataan . Sebelum balikk , semalam die buat lawak , tapi hati dah tak boleh nak terime semue tu :( . So , ninie diam je . Sebelum balik die say "bubye" dan Asalammualaikum , dan senyuman die . tapi hati berat nak lepaskan die . Harap Allah permudahkan semuanya .

No comments:

Post a Comment