Thursday, 7 June 2012

Trip Ke Langkawi Penuh Dengan Kegirangan

Asaammualaikum , haii . Hari nie , ninie baru balik dari Langkawi , trip selame 4 hari , tapi sbnrnye dah terlebihh dan terlajak ke 5 hari , tapi tetap enj0yy . Pengalaman yang paling menyeronokkan la jugak , bile ninie dengan budak junior , meragkap bf mmbe ninie ,  ninie da anggp die adik ninie sendiri , die baik sangat dengan ninie . Dulu mule-II die couple denagn mmbe ninie , die tak mengaku :/ . Memang pelikkan , tapi abaikan . Ninie ade terbace "entry" dalam netb00k die , pasal gf die . Die ade cakap jangan bace nanti balik mesti "kecewe" takke pelik , bile die ckp mcm tu . Start malam tu , konon ninie tak nak layan die , tapi hati kuat nak dekat dengan die :) . Kami jalan same-II kat sane , best kalau die ade . Pengalaman yang best bile naik "cable car" dengan die :) .

No comments:

Post a Comment